Working in accounting

За нас

РИВА Консалтинг е една од водечките фирми во областа на сметководство и консалтинг. Регистрирана во 1994 година со 100% приватен капитал. Од самите почетоци бележиме константен раст во бизнисот и проширување на портфолиото на услуги и клиенти.
Вршиме услуги за домашни и странски компании од различни дејности и големини. Со оглед на брзорастечкиот технолошки и софтверски развој се обидуваме да ги следиме сите трендови и на нашите клиенти да им обезбедиме совршен приказ на нивното работење и обработка на податоци.

Години искуство
0
Задоволни клиенти
+ 0
Експерти во област на сметководство
0
Нови клиенти
+ 0